Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 aprilie 2012

Iata cateva detalii legate de Neobux

    Neobux, cel mai sigur, mai performant si mai corect site PTC (Paid To Click), cea mai simpla metoda de a face bani pe net, doar vizualizând câteva reclame zilnic.
   Site-ul plateste cu 0.001 $ pentru vizualizarea reclamelor Fixed Advertisment si Micro Exposure si intre 0.005 $,  0.01 $,  0.015 $, 0.02 $ pentru vizualizarea  reclamelor Standart Exposure si Extended Exposure. Timpul de vizualizare a unei reclame variaza intre 5 secunde si 60 secunde, in functie de tipul reclamei si de suma incasata pt. vizualizarea ei. Pe zi, sunt disponibile garantat circa 15 reclame pentru conturile membrilor Standard, si un numar  dublu (circa 30 reclame) pentru conturile membrilor Golden.
   Insa adevarata "mina de aur" a acestui site o constitue sistemul, perfect functional, de inscriere a refferalilor directi,  cat si mai ales cel de inchiriat refferali,  acesta din urma fiind cea mai usoara si cea mai profitabila metoda de a face profituri reale pe Neobux.
   Convinge-te singur de cele descrise de mine, facandu-ti un cont gratuit de membru Standard,  da-i un click pe bannerul de mai jos si in cateva minute vei incepe sa castigi primii tai centi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu